Grundidee:

Garancsy Gergő – Ideengründer


Tisztelt Partnereink!

Ezúton tájekoztatjuk Önöket, hogy az utóbbi időben megnövekedett azon Partnereink száma, akik a munkavállalók között rosszhírű cégként ismertek.

Ennek okán tarsaságunk, minden szerződött Partnerével, aki a megbízási díjat vagy annak díjrészletét rendezte felénk, az alábbi rendelkezést alkalmazza.

Kérjük, ezt figyelembe véve szerződjenek társaságunkkal.

A vonatkozó rendelkezés:

Amennyiben Megbízott tudomására jut és igazolni tudja, hogy a Megrendelőnél a munkerő-közvetítés azért nem lehetséges, mert rossz hírű a cég, úgy a rendelt létszámból annyi automatikusan teljesítettnek tekintendő, ahány ilyen munkavállalótól származó információt igazolni tud a Megbízott. Ugyanez az eljárás abban az esetben is, amennyiben a munkavállaló(ka)t a Megrendelő nem jelenti be 100%-ban.

Amennyiben Megbízó az aláírt megállapodást mégsem kéri, azaz például a megbízási díjat nem rendezi a számla lejártát követő 8 napon belül, úgy az eredeti teljes megbízási díj 30%-át, meghiúsulási kötbérként megfizetni vállalja, de minimum 200e Ft + Áfát.

Amennyiben Megbízó késedelmesen teljesíti fizetési kötelezettségét, úgy késedelmi kötbér terheli az eredeti, teljes megbízási díj 30%-os mértékéig, de minimum 200e Ft + Áfa összegben.