RTL Klub logó
Klub Rádió logó
HR Portál logo
IT Business logó

Szeretné Ön is rövid időn belül, kockázatmentesen, felesleges pénz- és időpazarlás nélkül megtalálni új kollégáját műszaki, orvosi, egészségügyi és programozói területre már munkába állási és munkában maradási garanciával?

Fejvadász munkerő közvetítés

Fejvadász cégünk akár 10 munkanap alatt megtalálja új kollégáját műszaki, orvosi, egészségügyi és programozói területre, Magyarországon egyedülálló, 4 FÉLE GARANCIÁVAL, 100% pénz-visszafizetéssel úgy, hogy maximum 1 alkalmat kell szánnia az általunk szervezett jelentkezői Átadásra.

Egy új munkatárs megtalálása műszaki, orvosi, egészségügyi és programozói területre sok nyűggel és költséggel járhat, főleg, ha végül nem válik be és az egész idegőrlő tortúrát kezdheti elölről. De nem Önnek!

Hiszen fejvadász cégünk átvállalja a toborzással és kiválasztással járó feladatokat. Önnek csak választania kell az előszűrt, ideális műszaki, orvosi, egészségügyi és programozói stb. jelöltek közül. Egyedülálló kipróbálási garanciánk keretében úgy is dönthet, hogy egyszerre több műszaki munkatársjelölttel is elkezd dolgozni, és csak 15 napos próbaidő után választja ki, kivel köt végleges szerződést. Sőt, egyedülálló cseregaranciánk arra is feljogosítja, hogyha nem elégedett a közvetített munkatárs munkájával vagy valamilyen oknál fogva megszűnik a munkatárssal létrejövő jogviszony 2 éven belül, akkor díjmentesen megismételjük a kiválasztást. Ezzel még mindig nem értünk a garanciánk végére, hiszen mindezen felül 100%-os pénz-visszafizetési garanciát is vállalunk arra, hogy megtaláljuk határidőre a meghatározott kritériumokkal rendelkező, ideális jelöltet.

Ennél biztonságosabb, kockázatmentesebb és hatékonyabb módszert az új műszaki, orvosi, egészségügyi és programozó kolléga toborzására és kiválasztására jelenleg nem ismerünk. Ezt a lehetőséget ajánljuk fel most Önnek is!

Fordern Sie unser individuelles Angebot an, indem Sie das unverbindliche Formular ausfüllen!

,,AUSDRÜCKLICH ERFOLGREICH”

„Die Zusammenarbeit mit dem Unternehmen war ausdrücklich erfolgreich. Wir haben ernsthafte Kriterien sowohl an die Zusammenarbeit mit dem Unternehmen als auch an die von ihm vermittelten Mitarbeiter gestellt, die auch das Unternehmen und auch die Kandidaten absolut erfüllt haben. Nach einem halben Jahr kann ich also mit Sicherheit sagen, dass die übergebenen Kollegen sich bewährt haben, und erfolgreich sind, und die von uns vorgegebenen starken monatlichen Umsätze produzieren. Ich empfehle die Zusammenarbeit mit dem Unternehmen auch für andere Firmen, die an die Anstellung eines Kollegen oder leitenden Angestellten denken. ”

Piti Ferenc – HR Direktor – CEE Glass Zrt.
+36 70 620 2002, ceglass.eu

Munkaerotoborzo.hu fejvadász referencia

Opten
HVG tanúsítvány