,,A megszokott módszer, hogy feladnak egy hirdetést és hátradőlve várják a jelentkezőket, nem működik."

economx.hu

,,Sok vállalat, tovább görgeti maga előtt ezt a problémát"

Vg.hu

,,Van még tartalék a munkaerőpiacon. De a toborzásban is új utakat kell találni, mert a régi, hirdetéses módszerek már nem működnek"

RTL Klub logó
Klub Rádió logó
HR Portál logo
IT Business logó

ÜGYFELEINK MONDTÁK RÓLUNK:

Salesjoin referenciák

Írásos referenciák:

,,Abszolút bevált”

,,A nyáron hozott gépszerelő kollégátok abszolút bevált, köszönjük a munkátokat vele kapcsolatosan. Folytatásul, most újabb gépszerelő kollégával és ügyfélkapcsolatos munkatárssal bízunk meg benneteket. Csak így tovább!”

Haag Róbert – ügyvezető igazgató – Rentime Kft.
06-1-347-0571

,,FŐKÖNYVELŐ, GYORSAN”

,,Nemrégiben, főkönyvelő munkavállalót rendeltünk a társaságtól. Társaságunk rendkívül gyorsan, 8 nap alatt megkapta a munkavállalókat, sőt, 3 főt, amiből választani is könnyebb volt. Gyors, szakszerű segítséget kaptunk.”

Bódás János – ügyvezető igazgató – Ferihegy Autó Kft.
06-1-297-0310

,,KÖZBESZERZÉSI SZAKJOGÁSZT KAPTUNK”

,,Közbeszerzési szakreferens munkavállaló toborzásában kértük Gergőék segítségét. Viszonylag gyorsan, szakszerű segítségben kaptunk tőlük közbeszerzési szaktanácsadó kollégát, ügyvédet, így társaságunk eredményesen tudta bővíteni állományát a Munkaerotoborzo.hu Magyarország Zrt. közreműködésével.”

Csizmadia Laura – cégvezető – Őszy Közbeszerzési Kft.
06-1-225-1229

,,Gyors munka”

,,Tisztelt Uram!

Megkeresésüket megkaptuk, regisztráltunk, véleményünket megosztjuk. Zálogházunk becsüs munkavállalót rendelt a társaságtól. Igen gyorsan megtalálták a kollégát számunkra. A munkájuk szervezett és ügyes volt.”

Oláh János – ügyvezető igazgató – Zacy Flórián Kft.
06-1-368-4210

,,Elégedettek voltunk”

,,Társaságunk 2 főre adott Önöknek megbízást, elégedettek voltunk munkájukkal. Kicsit lassabban teljesítettek, mint amire számítottunk, a jelzett 2-3 hét helyett kb. 4 hét lett, de összességében jól dolgoztak.”

Szabó Gábor – ügyvezető igazgató – Processio Kft.
06-20-9-346-506

,,Borbála munkájával nagyon meg voltunk elégedve”

Kedves Gergő!

Szervusz kérlek!

Szeretném jelezni feléd, hogy Borbála munkája minősítést érdemel, ugyanis nagyon meg voltunk elégedve!

Édesanyám is és én is!

Köszönettel:

Jakos Róbert – ügyvezető igazgató – NMCKFT.
06-1-280-4162

,,Jó hatásfok”

,,Kérésüknek megfelelően, regisztráltuk magunkat. Társaságunk immáron 3. szerződését kötötte a fejvadász céggel. Építésvezetőket, műszaki előkészítőket rendeltünk tőük, és jó hatásfokkal, eredményes kollégákat sikerült találniuk, akik azóta is nálunk dolgoznak.”

Pelech Borisz – ügyvezető igazgató – Omnion Kft.
06-23-789-564

,,Jó raktáros kollégákat hoztak hozzánk”

,,Idén 2. alkalommal működünk velük együtt. Fiatal, vidám, lelkes társaság, jó raktáros kollégákat hoztak hozzánk a tavalyi évben is. A kijelölt projektvezetőjük készséges, gyors és hatékony volt tavaly is.”

Reven Tamás – értékesítési igazgató – BT Nyloplast Kft.
06-48-505-040

,,Ajánlottuk őket másoknak is”

Társaságunk, a Meat Land Kft, 2 fő raktáros munkavállalót rendelt meg Önöktől. Végül a biztosított létszámból, 3 munkavállalót vettünk át. Azaz több jó kollégával is találkozhattunk, akikből többet is átvettünk.

Olvasva a határidővel kapcsolatos észrevételeket, nálunk nem volt gond a teljesítési határidő, kb. 2 hét alatt megkaptuk a rendelt 2 fő munkavállalót, amiből aztán több is lett. Lehet, nálunk azért sem volt gond a határidő, mert egyszerű pozíciók betöltését kértük Önöktől.

Társaságunk elégedett a munkavállalókkal. Már ajánlottuk is Önöket más cégeknek is, akik úgy tudom, fel is vették Önökkel a kapcsolatot.

Kovács Brigitta – ügyfélkapcsolati munkatárs – Meat Land 65 Kft.
06-23-800-100

,,További pozíciókkal bíztuk meg a fejvadász céget”

Társaságunk tavaly, könyvelő munkatárs keresésével bízta meg ezt a vállalkozást. Nálunk nem volt több hetes teljesítés, nagyjából 10 nap alatt találtak számunkra megfelelő munkavállalót. Vele, azóta is nagyon elégedettek vagyunk. Idén a céget, további pozíció betöltésével bíztuk meg.

Virág Magdolna – ügyfélkapcsolatok – Dunapack Kft.
06-1-278-8100

,,Nagyon nehéz pozíciót kaptak, megoldották”

Társaságunk légimentéssel foglalkozik Magyarország és Európa szerte. Mi, aneszteziológus mentő szakorvost kerestünk cégünkhöz. Ez egy nagyon nehéz pozíció. 6 hónapig kerestünk önállóan, nem találtunk, aztán kiadtuk ennek a cégnek. Ők 2 hónap alatt tudtak nekünk ilyen kollégát szerezni. Mint írtam, nagyon nehéz pozíció, de végül jól megoldották. Valóban tájékoztathatnának gyakrabban is, a projekt státuszát illetően. De ezért, mi nem vonunk le tőlük csillagot.

Dr. Túri Péter – ügyvezető igazgató – Trustair Kft.
06-20-471-4471

,,Beváltotta a reményeket”

Kedves Borbála!

Szeretném Önt tájékoztatni, hogy Luganszkaja Jelenával munkaszerződést kötöttünk, és az első heti tapasztalatok alapján úgy látszik, hogy választásunk eddig beváltotta a reményeket. A jelek szerint ezt ő is így érzi, ezért optimisták vagyunk a közös jövőt tekintve.

Az Ön személyes munkáját eztúton is megköszönjük, nagyon bízunk abban, hogy a cégük által biztosított garanciát nem kell majd igénybe vennünk.

Kiss Ákos – ügyvezető igazgató – Panasis Trade Kft.
06-20-471-4471

,,Bevált munkavállaló”

,,A tavaly átadott munkavállaló nagyon eredményes, jól dolgozik a műszaki pozíciójában. Idén, újabb munkavállalót rendeltünk a Munkaerotoborzo.hu Magyarország Zrt-tól.”

Illés Gábor – ügyvezető igazgató – Vörsas Kft.
+36-1 252-0232

,,Hatékony együttműködés”

,,Ősszel 2 főt rendeltünk tőlük, műszaki pozícióba. Mindkét munkavállaló nagyon jól teljesít. Most újabb munkavállalókat rendeltünk a munkaerő-közvetítő cégtől.”

Molnár László – Watt Kft.
06-1-270-2265

,,Nagyon elégedettek vagyunk”

,,Pár hónapja, munkavállalókat kértünk tőlük, akik azóta is jól teljesítenek. A cégcsoporton belül, tovább ajánlottuk őket, elégedettek vagyunk.”

Kiss Attila – vezérigazgató – CE Rent Zrt.
06-1-999-4277

,,Kifejezetten eredményes”

,,A céggel való együttműködés kifejezetten eredményes volt. Komoly feltételeket támasztottunk mind a céggel való együttműködés, mind az általuk közvetített munkatársak felé, melynek abszolút eleget tettek ők is és a jelöltek is. Az átadott kollégák, így fél év elteltével is bátran állíthatom, hogy beváltak, eredményesek, hozzák az általunk megfogalmazott komoly, havi bevételeket. Ajánlom a céggel való együttműködést a többi cégnek is, mely munkatárs vagy vezető munkatárs felvételén gondolkodik.”

Piti Ferenc – HR Vezető – CEE Glass Zrt.
+36 70 620 2002, ceglass.eu

,,Profi közvetítés”

,,Kedves Gergő! Maga a kiközvetítés nagyon profi volt, a jelöltek 80%-a ideális volt az elvárásoknak. Nehéz is volt döntenünk, hogy melyik jelöltet válasszuk, az Önök szolgáltatásával elégedettek vagyunk, ügyfeleink körében is terjesztjük hírüket.”

Dávid Alexandra – értékesítési igazgató – Haszon Lapkiadó Kft.
+36 1 353 0575, www.haszon.hu

,,Első hónapban 31 db szerződést hoztak az üzletkötőik!”

,,Az elején kicsit bizonytalan voltam a tekintetben, hogy tudnak-e számomra eredményes, bevételt termelő üzletkötőket biztosítani.Azonban ez a bizonytalanságom hamar elmúlt, hiszen a céggel való együttműködésünk révén, már 2 héten belül megtermelődött az az összeg, amelyet kifizettünk nekik az üzletkötő közvetítés miatt. Az üzletkötőik által hozott első havi szerződés mennyiség 31 db, mely folyamatosan nő. Mindenképpen ajánlom őket, úgy érzem, egy hosszú távú, eredményes kapcsolat kezdődött el Garancsy Úrékkal.”

Szabó Tamás Cooltej az Iskoláknak Alapítvány

,,MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS”

,,Azért választottuk a céggel való együttműködést mert be tudták azt vállalni, amit más cég nem. Emellett, hogy rugalmasak, minőséget is tudtak nyújtani és ez a két szempont ami számít. Szolgáltatásuk jó és pontos, munkájukkal minden tekintetben elégedettek vagyunk.”

lindstrom Molnár – Bús Katalin – HR Specialista – Lindström Kft.
+36 22 333 010, www.lindtsrom.hu

,,FOLYAMATOS BEVÉTEL”

,,Rekord idő alatt sajátította el készülékeink alapismeretét, már az első hónap végével heti két alkalommal ügyféllátogatásokat tett. Adminisztrációs készsége magas szintű, jelentései határidőben érkeznek, írásos ajánlatait önállóan készíti. Egy hónapja készülékbemutatókat szervez, ügyfélkörét napról-napra bővíti. A 6. héten már névre szóló megrendelése érkezett, azóta ez az eladási lista bővült. Könnyen és gyorsan beilleszkedett a csapatunkba, kommunikációs-, és problémamegoldó képessége kiváló. 3 hónap próbaidő után véglegesítettem a szerződését. Még egyszer köszönöm közreműködésüket, s ha referenciával viszonozhatom segítségüket, állok rendelkezésükre.”

schillerDévényi Erika – Ügyvezető igazgató – Schiller-Diamed Kft.
+36 1 460 9491, www.schillerhungary.hu

,,MESSZEMENŐKIG AJÁNLOM”

,,Az értékesítő munkatárs jelölteket, megállapodott határidőre biztosította a céggel való együttműködés. A kiválasztott munkatárs teljesen megfelel elvárásainknak, jónak tudom ítélni az érték/ár arányt. Értékesítő feladatkör betöltéséhez messzemenőkig ajánlom a céggel való együttműködést.”

wanzl Török Bálint – Üzletberendezés menedzser – Wanzl Magyarország Kft.
+36 1 387 3793, www.wanzl.hu

,,SZAKMAILAG FELKÉSZÜLT, HOZZÁÉRTŐ CSAPAT”

,,Amikor üzletkötők felvétele mellett döntöttünk, ezt az üzletkötőportált kerestük meg, mert tudjuk róluk, hogy ők kizárólag üzletkötőkkel foglalkoznak.
Mindenképpen kiemelendőnek tartom azt a speciális tudást, mellyel valóban hatékonyan, gyorsan, minőségben találták meg új üzletkötő munkatársainkat. Úgy érezzük, hogy egy szakmailag felkészült, hozzáértő, jó csapattal sikerült együtt dolgoznunk. Amit még kiemelnénk az az, hogy ennek az üzletkötőportálnak kifizetett díjat már az első hónapban kitermelték az általuk adott üzletkötők. Ennek az üzletkötőportálnak cégünknél egyszeri bővítést kellett végre hajtani, azonban a jövőben esedékes újabb üzletkötői csapatunk bővítéséhez is őket választjuk.”

idg Szigetvári József – Lapigazgató – IDG Magyarország Kft.

,,HAMAR BEVÁLTAK AZ ÜZLETKÖTŐK”

,,Vállalatunknak igen jól jött a céggel való együttműködés. Igen nagy bővítést tudtunk hozzáértő segítségükkel véghez vinni. Az általuk átadott üzletkötők hamar beváltak, így a folyamatos létszámbővítés mellett döntöttünk. Ezt az üzletkötőportált azon vállalkozásoknak, vállalatoknak ajánlom, akik belátható időn belül törekednek a hatékony bevétel növekedésre.”

aegon Kovács István – Értékesítési vezető – Aegon Magyarország ZRt.
+36 40 204 204, www.aegon.hu

Opten
HVG tanúsítvány