,,A megszokott módszer, hogy feladnak egy hirdetést és hátradőlve várják a jelentkezőket, nem működik."

Napi.hu

,,Sok vállalat, tovább görgeti maga előtt ezt a problémát"

Vg.hu

,,Van még tartalék a munkaerőpiacon. De a toborzásban is új utakat kell találni, mert a régi, hirdetéses módszerek már nem működnek"

Rólunk

2016:

11 évnyi toborzás, kiválasztási tapasztalat után, 2016. júliusával elindítottuk saját társaságunkat a Salesjoin Kft-t. 13 évvel ezelőtt azzal a tudattal indultunk el, hogy nem mindenben szeretnénk egy kicsit tapasztaltak lenni, hanem egy-egy területben a lehető legnagyobb tapasztalatot szeretnénk felhalmozni, hogy a legpontosabb, leggyakorlatiasabb tudással tudjuk szolgálni Munkaadóinkat és Álláskeresőinket. Ez a terület, elsődlegesen a műszaki területen betöltetlen pozíciók. Megrendeléseink 80%-a, erre a területre összpontosul. A maradék 20% egyéb pozíciók, amelyeket teljesíthetősége esetén, szívesen elvállalunk és teljesítünk.

2017:

Az első teljes üzleti évben, árbevételünk már meghaladta a br. 125.000.000 Ft-ot. Megszereztük: társaságunk büszke az AAA pénzügyi minősítésre, amely pénzügyileg stabil vállalkozást jelent.

2018:

Társaságunk további fejlődéseként, állomásaként, júniusban aláírásra került a Salesjoin Magyarország Zrt. alapító okirata. Majd a Salesjoin Kft., átalakul(t) szeptember 17.-én Zrt.-vé.

Ezt az évet is 2 számjegyű növekedéssel zártuk. Árbevételünk elérte a br. 140.000.000 Ft-ot.

2019:

Társaságunk név és arculat váltáson ment keresztül, mely a 2 fő tulajdonos keresztnevének kezdőbetűire utalnak. Így lettünk G & E Magyarország Zrt.

Ez évben tovább növekedtünk, Ügyfélkörünk és árbevételünk újabb 16%-ot nőtt.

Küldetésünk:

Szűrt, leinformált Munkaadókat biztosítani Álláskeresőinknek tisztességes hozzáállással, normális juttatási és fejlődési rendszerrel. Találkozunk nehéz projektekkel, de kijelenthetjük, hogy néha munkaidőt nem ismerve, csapatokban dolgoznak kollégáink azért, hogy ezeket a nehezebb projekteket is megoldjuk, Ügyfeleink elégedettségére.

Partnereink:

Partnereink között megtalálható a kisebb, néhány fős vállalkozás, és a több ezer főt foglalkoztató nagyvállalat. Minden céggel való együttműködést egy személyes találkozó előz meg, melynek keretében felmérjük leendő Partner igényét, illetve, hogy mennyire tudja biztosítani az általunk elvárt feltételeket álláskeresőink számára. Kizárólag jól megválogatott, megbízható cégekkel dolgozunk együtt. Olyanokkal, akik tudnak és hajlandóak annak érdekében tenni, hogy álláskeresőink fejlődni tudjanak, szakmailag és anyagilag egyaránt. Olyanokkal, akik emberszámba veszik álláskeresőinket és nem „valakiként”, hanem munkatársként kezelik őket. Így tudjuk biztosítani, hogy az érdekek kölcsönösek és ne túlságosan alá fölé rendeltek legyenek és hogy a valóban jó munkatárs és a valóban jó vállalat, vállalkozás találjon egymásra.

Kizárólag olyan cégekhez ajánljuk ki munkatársakat, ahol mi magunk is szívesen dolgoznánk.

Iparágak és szintek, ahova munkatársakat biztosítunk:

  • Műszaki és programozói pozíciók
  • Egyszerűbb pozíciók
  • Pénzügyi pozíciók
  • Adminisztratív pozíciók

Önnel jó együtt dolgozni?

Jó munkatársnak tartja környezete jelenlegi vagy volt munkaadója?

Ha igen válaszai vannak, akkor jelentkezzen hozzánk!
Munkatársaimmal együtt, készséggel állunk rendelkezésére a Kapcsolat menüpontban.

Üdvözlettel:

Garancsy Gergő portré kép
Az alapötlet gazdája