,,A megszokott módszer, hogy feladnak egy hirdetést és hátradőlve várják a jelentkezőket, nem működik."

economx.hu

,,Sok vállalat, tovább görgeti maga előtt ezt a problémát"

Vg.hu

,,Van még tartalék a munkaerőpiacon. De a toborzásban is új utakat kell találni, mert a régi, hirdetéses módszerek már nem működnek"

RTL Klub logó
Klub Rádió logó
HR Portál logo
IT Business logó

Rólunk

2016:

11 évnyi toborzás, kiválasztási tapasztalat után, 2016. júliusával elindítottuk saját társaságunkat a Salesjoin Kft-t. 13 évvel ezelőtt azzal a tudattal indultunk el, hogy nem mindenben szeretnénk egy kicsit tapasztaltak lenni, hanem egy-egy területben a lehető legnagyobb tapasztalatot szeretnénk felhalmozni, hogy a legpontosabb, leggyakorlatiasabb tudással tudjuk szolgálni Munkaadóinkat és Álláskeresőinket. Ez a terület, elsődlegesen a műszaki területen betöltetlen pozíciók. Megrendeléseink 80%-a, erre a területre összpontosul. A maradék 20% egyéb pozíciók, amelyeket teljesíthetősége esetén, szívesen elvállalunk és teljesítünk.

2017:

Az első teljes üzleti évben, árbevételünk már meghaladta a br. 125.000.000 Ft-ot. Megszereztük: társaságunk büszke az AAA pénzügyi minősítésre, amely pénzügyileg stabil vállalkozást jelent.

2018:

Társaságunk további fejlődéseként, állomásaként, júniusban aláírásra került a Salesjoin Magyarország Zrt. alapító okirata. Majd a Salesjoin Kft., átalakul(t) szeptember 17.-én Zrt.-vé.

Ezt az évet is 2 számjegyű növekedéssel zártuk. Árbevételünk elérte a br. 140.000.000 Ft-ot.

2019:

Ez évben tovább növekedtünk, Ügyfélkörünk és árbevételünk újabb 16%-ot nőtt.

2020:

Ez az év a változások éve volt mindenki számára a Világban, és meglévő szerződéseink pontos, szerződésszerű teljesítésével telt.

2021:

Ez az év a stabilizálódás és a visszaépülés elkezdésének éve volt, amely alapján, 2019-es árbevételünk nagyrészét sikerült visszaépítenünk, visszatérő és Új Ügyfeleinknek hála.

Ezében a HVG Kiadó Zrt.-től megkaptuk az egyik legmagasabb szintű tanúsítványt, amelyre rendkívül büszkék vagyunk:

  • Bonitási index 280
  • Kiváló fizetési morál
  • Az egy éven belüli bedőlési kockázata 1% alatt van
  • Több mint 1 éve aktív cég
  • Kiváló együttműködés a menedzsmenttel
  • A korábbi évek pénzügyi beszámolói elérhetőek

2022:

Dinamikus indulás, felpattanással indult az év első 2 hónapja, az év hátralévő része a kivárás és Munkaadók újratervezési időszakával telt. Ez évben társaságunk átnevezte magát Munkaerotoborzo.hu Magyarország Zrt-re, a könnyebb megjegyezhetőség érdekében.

2023:

Társaságunk ez évben is újra megkapta a dupla AA minősítést a világ legnagyobb céginformációs szolgáltatójától a Dun & Bradstreetől. Az év nagyrésze a Munkaadók részéről kivárással telt, az év végével azonban újra bővítésbe kezdtek a Munkaadók.

Küldetésünk:

Szűrt, leinformált Munkaadókat biztosítani Álláskeresőinknek tisztességes hozzáállással, normális juttatási és fejlődési rendszerrel. Találkozunk nehéz projektekkel, de kijelenthetjük, hogy néha munkaidőt nem ismerve, csapatokban dolgoznak kollégáink azért, hogy ezeket a nehezebb projekteket is megoldjuk, Ügyfeleink elégedettségére.

Partnereink:

Partnereink között megtalálható a kisebb, néhány fős vállalkozás, és a több ezer főt foglalkoztató nagyvállalat. Minden céggel való együttműködést egy személyes találkozó előz meg, melynek keretében felmérjük leendő Partner igényét, illetve, hogy mennyire tudja biztosítani az általunk elvárt feltételeket álláskeresőink számára. Kizárólag jól megválogatott, megbízható cégekkel dolgozunk együtt. Olyanokkal, akik tudnak és hajlandóak annak érdekében tenni, hogy álláskeresőink fejlődni tudjanak, szakmailag és anyagilag egyaránt. Olyanokkal, akik emberszámba veszik álláskeresőinket és nem „valakiként”, hanem munkatársként kezelik őket. Így tudjuk biztosítani, hogy az érdekek kölcsönösek és ne túlságosan alá fölé rendeltek legyenek és hogy a valóban jó munkatárs és a valóban jó vállalat, vállalkozás találjon egymásra.

Kizárólag olyan cégekhez ajánljuk ki munkatársakat, ahol mi magunk is szívesen dolgoznánk.

Iparágak és szintek, ahova munkatársakat biztosítunk:

  • Műszaki, orvosi, egészségügyi és programozói pozíciók
  • Egyszerűbb pozíciók
  • Pénzügyi pozíciók
  • Adminisztratív pozíciók

Önnel jó együtt dolgozni?

Jó munkatársnak tartja környezete jelenlegi vagy volt munkaadója?

Ha igen válaszai vannak, akkor jelentkezzen hozzánk!
Munkatársaimmal együtt, készséggel állunk rendelkezésére a Kapcsolat menüpontban.

Üdvözlettel:

Garancsy Gergő portré kép
Az alapötlet gazdája
Opten
HVG tanúsítvány