Szeretné Ön is rövid időn belül, kockázatmentesen, felesleges pénz- és időpazarlás nélkül megtalálni új kollégáját műszaki és programozói területre már munkábaállási és munkában maradási garanciával?

Fejvadász munkerő közvetítés

Fejvadász cégünk akár 10 nap alatt megtalálja új kollégáját műszaki és programozói területre, Magyarországon egyedülálló, 4 FÉLE GARANCIÁVAL, 100% pénz-visszafizetéssel úgy, hogy maximum 1 alkalmat kell szánnia az általunk szervezett jelentkezői Átadásra.

Egy új munkatárs megtalálása műszaki területre sok nyűggel és költséggel járhat, főleg, ha végül nem válik be és az egész idegőrlő tortúrát kezdheti elölről. De nem Önnek!

Hiszen fejvadász cégünk átvállalja a toborzással és kiválasztással járó feladatokat. Önnek csak választania kell az előszűrt, ideális mérnök, műszaki menedzser, szakipari munkás, műszakvezető, informatikai szakember stb. jelöltek közül. Egyedülálló kipróbálási garanciánk keretében úgy is dönthet, hogy egyszerre több műszaki munkatársjelölttel is elkezd dolgozni, és csak 15 napos próbaidő után választja ki, kivel köt végleges szerződést. Sőt, egyedülálló cseregaranciánk arra is feljogosítja, hogyha nem elégedett a közvetített munkatárs munkájával vagy valamilyen oknál fogva megszűnik a munkatárssal létrejövő jogviszony 2 éven belül, akkor díjmentesen megismételjük a kiválasztást. Ezzel még mindig nem értünk a garanciánk végére, hiszen mindezen felül 100%-os pénz-visszafizetési garanciát is vállalunk arra, hogy megtaláljuk határidőre a meghatározott kritériumokkal rendelkező, ideális jelöltet.

Ennél biztonságosabb, kockázatmentesebb és hatékonyabb módszert az új műszaki kolléga toborzására és kiválasztására jelenleg nem ismerünk. Ezt a lehetőséget ajánljuk fel most Önnek is!

Kérje személyre szabott ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével, kötelezettség nélkül!

,,KIFEJEZETTEN EREDMÉNYES”

„A céggel való együttműködés kifejezetten eredményes volt. Komoly feltételeket támasztottunk mind a céggel, mind az általuk közvetített munkatársak felé, melynek abszolút eleget tettek ők is és a jelöltek is. Az átadott kollégák, így fél év elteltével is bátran állíthatom, hogy beváltak, eredményesek, hozzák az általunk megfogalmazott komoly, havi bevételeket. Ajánlom a céggel való együttműködést a többi cégnek is, mely munkatárs vagy vezető munkatárs felvételén gondolkodik. ”

Piti Ferenc – HR Vezető – Szilánk Zrt.
+36 62 620 201, www.szilank.hu

G & E fejvadász referencia